Viktor Frisk – Min Superkraft

Viktor Frisk - Min Superkraft

För Viktor Frisk tog det sjutton år, innan han fick sin ADHD-diagnos. När läkaren sa: ”Det står ju tatuerat ADHD i pannan på dig, hur har alla kunnat missa det” var det många pusselbitar som föll på plats. ADHD förknippas ofta med något negativt. Man klassas som dryg, jobbig och får många gånger höra att man dum i huvudet. Men för Viktor har diagnosen i stället öppnat nya dörrar och han har lärt sig att dra nytta av sin rastlöshet. ADHD:n har varit som en extra motor som drivit honom till framgång och rakt in i svenska folkets hjärtan. Viktor berättar om sitt liv med ADHD. Om den struliga uppväxten på landet utanför Eskilstuna, om livet före diagnosen när ingen, absolut ingen, förstod honom.

ADHD är en superkraft 🙂


Peder

Student

Lyssna ljudboks tankar om Min Superkraft.

Viktor Frisk har läst in en väldigt viktig ljudbok. Den är viktig just för att de barnen som har ADHD eller liknande ska förstå att även dem kan göra bra saker. Men framförallt att barn som inte blir förstådda i skola på grund av deras beteende, även dem är duktiga och att det handlar om att nyttja sin diagnos på ett bra sätt. Att han själv har gått igenom det skapar trovärdighet som inte läkare inte hade kunnat uppnå. Du lär dig även mycket om en sjukdom som annars är svår att förstå. En nyttig bok för barn och vuxna för att förstå vad ADHD innebär. Även en nyttig bok för lärare att läsa för att bättre förstå en del elever.

Att Viktor själv läser upp ljudboken gör det än verkligare. Det ger ljudboken så mycket mer substans. Jag ger ljudboken ”Min Superkraft” 9/10, lyssna och lär av Viktor hos Nextory där du kan lyssna gratis i 14 dagar. 

Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst.

Information om Min Superkraft.

  • Utgivningsdatum Ljudbok: 2017-04-05
  • Utgivningsdatum E-bok: 2017-04-05
  • Uppläsare: Viktor Frisk
  • Uppläsningstid: 2 timmar 46 minuter

blogglista.se
Summary
Review Date
Reviewed Item
Min Superkraft
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0