Drama, Kärlek och Äventyr

Tonårsböcker

Kategorin som skapar filmer, allt som blir populärt inom denna kategori kommer tillslut att bli en film. Ett par exempel av sådana ljudböcker är:

  • Hunger Games
  • Twilight
  • Divergent
  • Maze Runner

Men denna genre, tonårsböcker, är i grund och botten böcker som lätt är omtyckta av massan. Det har också blivit ett fenomen att dela med sig av sina tankar på sociala medier, vilket leder till att en del böcker bli så extremt populära på en global nivå. Detta är speciellt vanligt med tonårsböcker då många av dem som läser är tonåringar och just tonåringar är de som är mest aktiva på sociala medier. När det kommer till tonårsböcker så är det oftast en kärlekshistoria kombinerat med äventyr eller något farligt som händer, detta skapar en glamour runt kärleksparet som tillsammans ska lösa problemet eller ta sig ur faran. Det är nästan alltid så att huvudkaraktärerna är väldigt attraktiva, och populära trots att just den delen inte har en inverkan på historian som helhet. Vi på lyssnaljudbok.se har en hel den recensioner om just tonårsböcker, och även om du är vuxen så är en hel del av tonårsböckerna fortfarande värda att lyssna på. Många väljer faktiskt bort denna kategorin bara för att dom inte känner sig som tonåringar, men en hel del av böckerna som du kommer hitta i denna kategorin skulle även kunna hamna inom äventyr eller fantasy.

Stephanie Meyers fantastiska saga om vampyrer, kärlek och familj.

Bella Swan flyttar från det soliga Phoenix, Arizona till det regniga Forks, Washington, för att bo med sin pappa, Charlie Swan. Detta för att hennes mamma, Renée, ska kunna resa med sin nya man, Phil Dwyer. I Phoenix kände sig Bella alltid utanför i skolan, så hon blir förvånad när hon snabbt blir vän med flera elever. Ännu mer förvånad blir hon när flera killar konkurrerar om hennes uppmärksamhet.

Allt är bättre med lite kärlek

Du kan uppnå allt i livet

Bara du vågar drömma

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0