The Hobbit Ljudbok

Denna the hobbit ljudbok handlar om Bilbo Baggins, en hobbit som gillar det sköna och icke-ambitiösa livet. Inte ofta reser han längre bort än till sitt skafferi i han mysiga hobbithåla i hemstaden Fylke. Men hans liv ska ändras drastiskt när trollkarlen Gandalf kommer på besök med 13 dvärgar.

Gandalf har valt ut Bilbo som medlem 14 i deras sällskap, ett sällskap som planerar att plundra elddraken Smaug’s skatt och återta sitt hemland. En bok som sålt miljoner och en film som har skådats av tusentals, nu finns den även som ljudbok. 

Ett riktigt härligt och fartfyllt äventyr. Jag rekommenderar den starkt!


Gustav

Lyssna ljudboks tankar om The Hobbit

En fantastisk bok som jag har läst minst 5 gånger, och ljudboken gör ingen besviken. Det finns ett par olika versioner som skiljer sig kraftigt från varandra. Jag tycker att de alla är bra, men min personliga favorit är versionen med Rob Inglis som inläsare. Jag tycker helt enkelt att Inglis lyckas att dra med dig som lyssnare mer i berättelsen, och han drar även ut på sagan för att nyttja de olika karaktärernas temperament och personlighet.

När det kommer till filmerna som utspelar sig i Midgård så är sagan om ringen bättre än the hobbit. Men när det kommer till de vanliga böckerna samt ljudboken så är the hobbit en självklar vinnare. Det som jag alltid har fastnat för är farten som hela berättelsen utspelar sig i. Som lyssnare kommer du dras med i äventyret direkt, och det kommer inte kännas som att elva timmar har gått när du är färdig. Det gör denna versionen ungefär sex timmar längre, men det är det värt. Jag ger the hobbit ljudboken 9/10, häng med på Bilbos äventyr hos Storytel där du kan lyssna gratis i 14 dagar. 

Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst.

Information om The Hobbit

  • Utgivningsdatum: 1937-09-21
  • Utgivningsdatum för engelsk ljudbok: 2015-10-29
  • Uppläsare: Rob Inglis
  • Uppläsningstid: 11 timmar 2 minuter

Summary
Review Date
Reviewed Item
The Hobbit Ljudbok
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0