Säg oh, ah, Kennedy

Du vet det, jag vet det. Säger någon Oh, ah så kommer vi alla svara Kennedy. 

Kennedy har bajen i hjärtat, men är från Södertälje. Som 18-åring kom han till  Hammarby från moderklubben Assyriska. Han tog direkt en plats i våra hjärtan, den kärleken exploderade när han sköt oss till SM-Guld 2001. Herregud vad bra han var det året. Inte så oväntat så lämnade Kennedy oss, för ett proffsäventyr och landslags-uppdrag följde. När vi behövde det som mest så kom han hem, och som han gjorde det. Han ledde oss tillbaka till Allsvenskan, han tog oss till nya höjder. Han var så enormt bra, sådan galet bra kvalitet, så öppen, så nära oss fans.

Boken Säg oh, ah, Kennedy är en öppenhjärtig biografi om en fantastisk karriär med ett klubbhjärta som man inte setts någonstans tidigare.

Legender kommer aldrig glömmas, tack för allt Kennedy!


Lelle

Lyssna ljudboks tankar om Säg oh, ah, Kennedy

En fantastisk person, och en bok som står i klass med verkligheten. Kennedy är den störst genom tiderna, jag har följt honom och Hammarby sen jag var ett litet barn. Det han har gjort för klubben och det som han betytt, det finns inte ord att beskriva det. Jag tyckte det var sjukt intressant att läsa om hans liv. Det fanns så mycket detaljer som var intressanta att lära sig. Jag önskar bara att det hade funnits ett recept till att lära sig skjuta lika bra frisparkar. Om det är någon jag aldrig kommer glömma så är det frisparken mot Göteborg, och firandet som kom. Minnen för livet har han gett oss, och han kommer för evigt vara en del av Hammarby.

För dig som vill lära mer om hans liv så är detta en fantastisk bok. Du kommer få en inblick i alla de beslut som han har fattat i karriären, men även en inblick i det privata livet. Hur var det att vara skadad, att växa upp i Södertälje, att vara en del av en invandrarfamilj. I boken så kommer du få svaret på alla de frågorna och en hel del till. Jag ger boken och Kennedy 10/10, häng med på Kennedys otroliga resa hos Nextory där du kan lyssna och läsa gratis i 14 dagar. 

Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst.

Information om Säg oh, ah, Kennedy

  • Utgivningsdatum: 2015-11-09
  • Författare: Benny Haag och Kennedy

Summary
Review Date
Reviewed Item
Säg Oh, Ah, Kennedy
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0