Vi har lyssnat på en massa böcker, och du kan läsa vad vi tyckte om dom!

Klicka på den kategorin som du gillar!

Recensioner och Kategorier

Det finns en rad olika kategorier av ljudböcker som alla är unika på sitt sett, en del ljudböcker faller under mer än bara en kategori. En bok kan som ett till exempel vara en fantasy samt tonårsbok, Hunger Games eller Ender’s Game är två exempel av sådana böcker. En del påstår faktiskt att Harry Potter inte alls är en Fantasy bok. Utan i själva verket en biografi som säljs till ”mugglare” som fantasy. Men för säkerhetsskull kommer vi att placera just den under fantasy kategorin.

När det kommer till ljudboksrecensioner så handlar det i många fall om en personliga smak. Vi har tagit andra recensioner i beaktning, och även kollat på den övergripande populariteten. Delar som röst, fart, uppspelning spelar också in. Hela ljudboksupplevelsen ska vara bra, inte enbart historian.

Nedan hittar ni de olika kategorierna som vi har recensioner inom. Vi försöker fylla på allt som vi hinner lyssna på så snabbt vi kan.

Barnböcker

Oberoende av vilka ljudböcker just du tycker om, så vet vi att det finns alternativ som passar. Av tidsmässiga skäl så kan vi inte lyssna på allt som finns. Vi hoppas dock att detta ska ge dig en grund att börja med. Om du själv vill skriva en recension så hör av dig till oss. Vi vill alltid att vi alla ljudboksfantaster ska kunna dela med oss av våra upplevelser.

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0