Omgiven av Dåliga Chefer Ljudbok

Omgiven av dåliga chefer ljudbok är en utbildningsbok som hjälper dig på arbetsplatsen. Vi alla har haft en riktigt dålig chef, och här ges du alla tips på hur det ska hanteras. Thomas Eriksson som skrev den välkända “Omgiven av idioter” vet med sin erfarenhet vad han talar om. I sitt arbete med ledarskapsutveckling så har han mött alla chefstyper som finns. En huvudpunkt i Omgiven av Dåliga Chefer ljudbok är just hur känsligt det kan vara med en chef som inte är bra, då det är en mycket annorlunda situation jämfört med ett ouppfostrat barn eller en vän. Alla har varit där, det känns som att du och chefen är från olika planeter.

Även om du inte råkat ut för chefen från helvetet kanske du har fått vissa obehagliga överraskningar i mötet med din chef. Kanske har du tilldelats stort ansvar men inga befogenheter? Kanske har du och din chef olika personlighetsprofiler och fungerar på totalt olika sätt? Och kanske misstänker du ibland att din chef faktiskt är ett hopplöst fall. Lugn. Det finns lösningar. På ett lättsamt och underhållande sätt visar Omgiven av Dåliga Chefer ljudbok hur människors olika beteenden kan påverkas. Och går också igenom vad som utmärker en exemplarisk ledartyp.

Mycket lärorik och utvecklande, och helt perfekt för att hantera min nuvarande chef.


Kajsa

Lyssna ljudboks tankar om Omgiven av Dåliga Chefer

Jag kände verkligen igen mig i ett flertal scenarios som Eriksson beskrev. Jag tror även att du kommer att göra det, alla har en chef som det helt enkelt inte har klickat med. Jag önskar verkligen att jag hade lyssnat på omgiven av dåliga chefer tidigare, då de tips och som Eriksson har verkligen hade hjälpt mig. Även om du inte har en dålig chef nu så är det en bra ljudbok att lyssna på i förebyggande syfte. Den dagen det händer så vet du hur situationen ska hanteras.  Jag ger Omgiven av dåliga chefer 8 av 10. 

Du kan lyssna gratis på Omgiven av Dåliga Chefer gratis hos det mest prisvärda alternativet Nextory i 14 dagar. Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst om du mot förmodan inte gillar Nextory, och även testa de tjänsterna gratis i 14 dagar.

Information om Omgiven av Dåliga Chefer

  • Utgivningsdatum: 2018-09-26
  • Uppläsare: Mattias Linderoth
  • Uppläsningstid: 5 timmar
  • Språk: Svenska
  • Förlag: Bonnier Audio

Summary
Review Date
Reviewed Item
Omgiven av Dåliga Chefer
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0