Om Oss

Vi hjälper dig hitta den perfekta ljudboks tjänsten.

Vi älskar böcker kul att du också gör det!
Nedan får du läsa lite mer om vilka vi på lyssnaljudbok.se är.

Om Oss

Spännande att du är intresserad av ljudböcker för det är vi också 🙂 Om sanningen ska fram så gillar vi alla böcker. Men under de senaste åren så har vi fastnat allt mer för ljudböcker. Vi tycker helt enkelt att det är ett smidigare sätt att konsumera litteratur på.

Sebastian och jag som skapade denna sidan gillar helt enkelt böcker. Vi vill att alla ska kunna läsa eller lyssna på böcker så smidigt och enkelt som möjligt. Som vi ser det så har ljudboksrevolutionen gjort det enklare och smidigare för alla att konsumera mer böcker. Böcker är som vi alla vet en nyckel till kunskap och lärdom. Men ljudböcker kan även vara avkopplande eller spännande.

Populariteten har gjort att en hel del olika tjänster har dykt upp, och det är svårt att hitta den ljudbokstjänsten som är bäst. Vi har själva testat de olika tjänsterna och känner oss näst intill som experter på alla olika alternativ som finns. Nu vill dela med oss av vad vi har lärt oss så att du enklare ska kunna hitta den ljudbokstjänsts som passar dig bäst.

Många av dagens ljudboksappar är mycket smidiga. Den överblicken som vi ger dig kommer att kunna ge dig en inblick till den ljudboksapp som passar just dig. Vi har recenserat, och testat alla appar noggrant. Vi är ganska stolta över den informationen vi nu kan ge er. Hoppas att ni, precis som vi bokälskare, kommer att kunna hitta många fantastiska ljudböcker att lyssna på under åren som kommer.

Kolla in vår bäst-i-test-lista, läs på mer om den eller de ljudbokstjänsterna som låter intressanta. Efter det så tycker vi att du ska testa på en av tjänsterna, du kan trots allt testa gratis i 14 dagar om du klickar på en våra länkar. Hoppas du gillar tjänsterna precis lika mycket som vi.

Kontakta Lyssnaljudbok.se

Om du vill komma in kontakt med oss så skriv till oss på vår Facebook Sida, vi svarar så fort vi kan. Allt från boktips, till ändringar du vill se på sidan. Vi gillar såklart att diskutera böcker, det är lite av vårt favoritämne. Det skulle också vara mycket uppskattat om du lämnade en recension av de olika tjänsterna du testar. Då kan vi tillsammans hjälpa ännu fler att hitta den ljudbokstjänsten som passar dem bäst.

Disclaimer

Lyssnaljudbok.se är inte en tjänst som kan användas för att lyssna på ljudböcker. Vi förser enbart information om de olika tjänsterna för möjliggöra att människor enklare ska kunna hitta den ljudbokstjänst som passar dem. Det finns fall där vi får ersättning av de företagen som vi skriver om. Det är inte något som vi tar i beaktande när vi bedömer och recenserar de olika alternativen. Vi skriver bara om våra egna upplevelser, och vad vi har upplevt genom att själva använda ljudbokstjänsterna som vi skriver om.

Hörlurar som ligger på marken
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0