Magdalena Graaf – Mitt Perfekta Liv

Magdalena Graaf - Mitt Perfekta Liv

Magdalena Graaf har skrivit boken ”Mitt perfekta liv” den är både rolig och allvarlig, tankeväckande och knäpp. Magdalena bjuder bland mycket annat på dråpliga och intressanta erfarenheter om frireligiösa mödrar och moderna familjebildningar, och berättar även om hur man förpestar tillvaron för en busschaufför som försökt döda ens hund. Allt och ingeting om hur hennes liv är helt enkelt. En ärlig och intressant inblick i en kändis liv.

Magdalenas tidigare bok sålde helt fantastiskt, men var för många tung att läsa och lyssna på. I mitt perfekta liv, vilket är hennes andra bok, så får vi se en mycket mer vardaglig Magdalena. Vi får en inblick i hennes ”perfekta” liv, och vad vardagspusslet innebär för just henne. Vad man tror om kändisar är i många fall inte sant.

Mitt perfekta liv är underbar, både rolig och givande.


Lyssna ljudboks tankar om Mitt perfekta liv.

Budskapet är tydligt: Alla ni kvinnor som brottas med dåligt samvete över att inte lyckas hålla reda på varenda fotbollsträning, göra näringsrika matsäckar och samtidigt hålla sig i trim och vara eldiga älskarinnor – ni duger hur bra som helst ändå. Ingen jävel är perfekt.

Viktigt budskap från en av Sveriges mest folkkära personer. Vi strävar ofta efter det perfekta livet som vi antar att alla kändisar har. Men det är inte så, vi alla har bister och ibland svårt med vardagspusslet. Den insikten är viktig att ha. Det ger ljudboken så mycket mer substans. Jag ger ljudboken ”Mitt Perfekta liv” 8/10, lyssna på den hos Nextory där du kan lyssna gratis i 14 dagar. 

Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst.

Information om Ibland mår jag inte så bra.

  • Utgivningsdatum Ljudbok: 2017-02-20
  • Utgivningsdatum E-bok: 2013-05-23
  • Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
  • Uppläsningstid: 3 timmar 02 minuter

Summary
Review Date
Reviewed Item
Magdalena Graaf
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0