Ljudboktips

Det finns oerhört många ljudböcker på marknaden, och inte ens vi har hunnit med att lyssna på allt som finns. Men mycket av det som vi har lyssnat på har varit riktigt bra. De bästa ljudböckerna vill vi dela med dig. Nedan finner du därav våra ljudboktips.

Harry Potter Ljudbok

Harry Potter är den mest lästa boken i hela världen, och just en Harry Potter ljudbok är i en klass för sig. Rösten i din Harry Potter ljudbok är helt fantastisk, på den nivån att man skulle kunna tro att rösten inte var till för att göra något annat än att läsa upp Harry Potter.

Från att det första ordet når dina öron så är du fast, spänningen, känslorna, karaktärerna – allt finns där! Du kommer inom kort inse att mycket annat i livet känns oviktigt jämfört med att lyssna klart på din Harry Potter ljudbok. Detta är ett hett ljudboktips.

Harry Potter Ljudbok - de vises sten

Game of Thrones Ljudbok

Ett ljudboktips inspirerat från världens mest populära TV-serie. Det spelar ingen roll vilken Game of Thrones ljudbok du lyssnar på, alla kommer att fånga ditt intresse från första minuten. Game of Thrones är en episk saga med flertalet intressanta karaktärer, men komplexiteten runt karaktärerna samt sagan i sig gör att du som lyssnare måste fokusera.

kampen om järntronen

Prickskytten - Lee Child

Ett ljudbokstips för dig som älskar deckare. Lee Child har verkligen lyckats med sin bokserie om ex-militären Jack Reacher, och det är inte förvånande att böckerna har varit så populära på vita duken i Hollywood. Böckerna precis som filmerna har blivit mycket populära, och den gripande berättelsen är lika spännande på film som den är att lyssna på.

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0