How to Be a Digital Nomad and Valid Reasons Why You Should

James David RockeFeller skriver om människan som alltid har varit en nomad, en rastlös själ. Tidigare så flyttade vi från plats till plats, från kontinent till kontinent.  Vi följde stjärnorna, gick över floder, och följde de olika säsongerna för att överleva. Innan civilisationen föddes så var det vanligt att resa, men i och med att samhällsstrukturen föddes och vi fick ett behov av att äga land så förändrades det.

Vi kände att vi ville ha stabilitet och ha kontakt med en viss plats. Den känslan fick oss att sluta resa, och stanna på en plats. En plats som i många fall tynger ned oss med mycket ägande. Vi spenderar så mycket tid och energi på att äga, och på att konsumera. Just de sakerna får oss att fastna i 9-5 lunken av alla obligationer i livet, obligationer som hindrar oss från att vara spontana. Men inte alla vill leva så, alla vill inte ha gränser. De personerna kallas idag digitala nomader, och även du kan bli en. Lyssna på Rockefellers ljudbok för att bli inspirerad. 

Ett en livsstil som passar mig, jag tycker du borde lyssna och se om det är något för dig 🙂


Sebastian

Lyssna ljudboks tankar om – How to Be a Digital Nomad and Valid Reasons Why You Should

Jag lever själv som digital nomad, och det är en livsstil som passar mig mycket bra. Friheten och känslan av att jag kan vara vart som helst i världen är helt fantastiskt. Jag väljer själv vart och när jag ska jobba, och det tillåter mig att vara mer produktiv. Men det tillåter mig också att fokusera min tid på mer saker som jag finner intressant, fotboll, yoga och matlagning.

Jag tror verkligen på att man ska vara lycklig i nuet, och för många så är det inte ett 9-5 jobb gör en lycklig. Många säger att det är läskigt att lämna tryggheten av en fast plats och fast anställning. Jag anser att det är ännu läskigare att vakna upp en dag och inse att man gick miste om chansen att bli lyckligare för att man ville spara mer till pensionen. På trettio minuter får du en inblick till fördelarna med ett nomad liv, jag ger ljudboken 8/10. Du kan lära dig mer om hur det är att vara digital nomad hos Storytel där du kan lyssna gratis i 14 dagar.

Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst.

Information om How to Be a Digital Nomad and Valid Reasons Why You Should

  • Utgivningsdatum för engelsk ljudbok: 2017-11-10
  • Uppläsare: James David Rockefeller
  • Uppläsningstid: 30 minuter

Summary
Review Date
Reviewed Item
How to Be a Digital Nomad and Valid Reasons Why You Should
Author Rating
41star1star1star1stargray
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0