Framgångsboken

Framgångsboken: Mina nycklar till ett lyckligare och rikare liv

Framgångsljudboken av Alexander Pärleros är hans berättelse om hur han blev framgångsrik. I det vad definitionen av framgång är. Pärleros delar med sig av tips och tricks i hur han har lyckats i livet. Även hur de tipsen kan hjälpa dig påvisas. Det handlar inte enbart om att tjäna en massa pengar även om just pengar i mångas ögon är ett tecken på framgång. Pärleros förklarar att just framgång likväl involverar att ha ett liv där man kan ägna sig åt sina passioner, där man utmanar sig själv för att utvecklas.

Att vara framgångsrik inkluderar att våga misslyckas och att lära sig av de erfarenheterna. Den metoden som Pärleros nyttjar är inte unik och har funnits länge, men Pärleros förklarar hur man ska göra på ett exemplariskt sätt. De metoderna som förespråkas är: gestalta dina mål med hjälp av visualisering och affirmation. Att skapa en ständigt drivande motivation, vässa ditt mind set, hitta rätt förebilder. Skapa dig en god grundhälsa, prioritera, öva dig att lämna din trygghetszon, lär dig hantera motgångar, och jobba hellre smart än hårt.

Vilken inspiration, jag tyckte den var toppen.


Josefin

Lyssna ljudboks tankar om Framgångsboken

Pärleros är en mycket energisk och passionerad, och det drar med dig i ljudboken. Du dras till de historier och förklaringar som han har att erbjuda, inspirationen flödar helt enkelt. Den inspirationen kommer få många att att bara gå ut och göra sin grej, att verkligen satsa på sin passion.

Det är det bästa med Pärleros att han verkligen får dig att fyllas med självförtroende, du tror att allt är möjligt. Just den tron är just det som många behöver för att lyckas, att våga satsa och inte vara rädd för att misslyckas. Just det språket och det sättet som Pärleros uttrycker sig på passar extroverta personer bättre. Därav inspirerar och påverkar Pärleros dig mer om du har en extrovert personlighet. Jag ger framgångsboken 8/10, bli inspirerad hos Storytel där du kan lyssna gratis i 14 dagar. 

Du kan även läsa mer om alla ljudbokstjänster för att hitta den som passar dig bäst.

Information om Framgångsboken

  • Utgivningsdatum: 2018-05-02
  • Uppläsare: Alexander Pärleros
  • Uppläsningstid: 5 timmar 13 minuter

Summary
Review Date
Reviewed Item
Framgångsboken: Mina nycklar till ett lyckligare och rikare liv
Author Rating
41star1star1star1stargray
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0