Magi, Drakar och Hjältemod

Ont mot gott, en tid med hjältar och hjältedåd.

Fantasy & Sci-Fi

En genre som har växt senaste åren är Fantasy & Sci-Fi populära serier, filmer och böcker inom den genren  har verkligen varit en starkt bidragande faktor. Några exempel är:

  • Sagan om Ringen
  • Hunger Games
  • Divergent
  • Game of Thrones
  • The Hobbit
  • Twilight
  • Harry Potter

Denna genre, Fantasy & Sci-Fi, handlar om historier som inte är baserade på verklighet, allt från framtiden till en tid med alver och jättar. Det finns en rad fantastiska böcker inom fantasygenren, Harry Potter är den som står ut mest. Ljudboksversionen som finns av Harry Potter är faktiskt ett måste att lyssna på för alla Harry Potter fans, rösten som läser är helt otrolig. Men om vi bara set till Fantasy & Sci-Fi som helhet så kommer alla att hitta något som passar, variation av berättelser, tidsepoker och karaktärer är enorm.

Vi på lyssnaljudbok.se tycker att just denna kategorin, Fantasy & Sci-Fi, är en som alla ska utforska, inte bara har de flesta Fantasyberättelserna ett starkt moraliskt budskap som gör mänskligheten bättre. Men det är även stora drag runt gott och ont och vad som krävs för att det goda ska kunna segra. Något som vi även idag inte ska ta för givet, utan vi alla måste sträva efter att göra världen till en bättre plats. Precis som Frodo i sagan om ringen, och Katniss i Hunger Games.

Harry Potter Ljudbok - de vises sten

Den första boken i J.K Rowlings magiska värld.

Vi får höra om de första åren i Harry’s liv, dom åren är allt annat än magiska och Harry plågas av sin kusin Dudley, och är allt annat än önskad av sin Moster Petunia och hennes man Vernon. Harry har fått berättat för sig att hans föräldrar dog i en bilolycka när han var liten, och det var då han fick ärret i sin panna. Konstiga saker som Harry inte kan förklara händer ofta honom, hans hår växer ut direkt när moster Petunia klipper det, och en dag när Dudleys gäng jagade honom så befann han sig helt plötsligt på skolans tak. Vad Harry inte vet är att han är en mycket speciell pojke och att allt snart kommer att ändras.

Var en hjälte varje dag!

Du kan göra skillnad!

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0