Erotiska böcker

Låt erotiska ljudböcker väcka dina inre passioner till liv

Erotiska Ljudböcker – Topp tio att njuta till under sommaren.

Härligt att även du vill uppleva den sensuella spänningen av erotiska ljudböcker. Du har säkert hört talas om 50 Shades of Grey, boken som har sålt i fler exemplar än det finns människor i Sverige. Populariteten runt boken skapade en våg av nya erotiska böcker som snabbt skulle släppas i ljudboksformat. En allt större social acceptans för vad som är okej att läsa och lyssna på, har också spelat in på den växande marknaden. Även ljusboksapparna såg populariteten för erotiska ljudböcker växa och skapade därför en egen kategori för just de ljudböckerna. Just nu kan du börja lyssna på erotiska ljudböcker hos Nextory helt gratis i 14 dagar.

De här erotiska ljudböckerna är oerhört sensuella och leker med din fantasi. Du kommer att törsta efter mer när du lyssnar, törsta efter närhet.

Alla tecken pekar på att populariteten enbart kommer att fortsätta växa. Om du vill utforska dina passioner och fantasier så är erotiska ljudböcker perfekt. Glöm inte hörlurarna hemma, och njut av lyssningen!

Var kan man lyssna på Erotiska ljudböcker?

Det absolut bästa alternativet är att börja lyssna i 14 dagar gratis hos Nextory. BookBeat har ett fantastiskt utbud av erotiska ljudböcker, och är en tjänst som kommer att tillfredsställa alla dina behov. Klicka på länken nedan så tar vi dig till deras utbud av erotiska ljudböcker.

Känner du att Nextory inte passar dig eller att du vill fortsätta lyssna gratis så kan du lyssna vidare hos Storytel eller BookBeat. Om du klickar på länken kan du lyssna gratis i 14 dagar hos dem.

Vad gör Erotiska ljudböcker så populära?

Den delen runt erotiska böcker som många av de lojala lyssnarna gillar mest är att historierna spelar in i deras egna fantasier. Upptäck fantasier kring erotik som du tidigare inte visste fanns inom dig, utveckla din inre passion. Vad är din sexuella hunger och vad är det som kan ge dig absolut njutning? Många hittar sin inre lust i historierna de lyssnar på, lusten som inte har blommat ut än och som nu hittat en plats

50 Shades of Grey bok

Boken som förändrade liv

Käcka och oskuldsfulla Anastasia Steele går sista året på college när hon möter Christian Trevelyan Grey, en vansinnigt snygg, sexig och världsvan ung multimiljardär med ett dunkelt förflutet och mörka lustar. Hon har aldrig haft en pojkvän, han har aldrig älskat någon. Han har däremot haft sex, mycket sex.

Förförd ljudboks omslag

Vad händer egentligen bakom låsta dörrar och i de privata sällskapen?

Adele har stämt möte med Emil i Cadierbaren på Grand Hotel. Att det är ett kärleksmöte är de båda införstådda med, men Adele är beredd att ta allting mycket längre än så. Överraskningen hon har till Emil är lyxig och väldigt het, men kan det vara så att Adele också har en annan plan för kvällen?

Ljudboken lust 2.0

Den vill ut. Hon måste berätta om den för Cecilia, hennes allra bästa vän.

Lust 2.0 är sjätte delen i en serie med sex erotiska relationsnoveller. Vi får följa sex väninnor som alla har problem med kärleken på ett eller annat sätt.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0