Väck dina inre passioner till liv

Erotiska Ljudböcker

Intressant att även du vill uppleva den sensuella spänningen i de erotiska ljudböckerna värld. Du har säkert hört talas om 50 shades of grey, boken som har sålt i mer exemplar än jag kan ta upp. Populariteten som kom runt boken skapade en ny våg av erotiska böcker, och snabbt såg vi flera nya titlar på marknaden. Men även en större social acceptans av vad som är accepterat att läsa. Alla ljusboksappar var med på den vågen och skapade en egen kategori för just erotiska ljudböcker.

Utöver 50 shades of grey som är den mest populära serien så hittar du:

Alla de har erotiska ljudböckerna har fått mycket bra betyg även om jag personligen inte har tagit mig tiden att lyssna på alla än. Jag har dock lyssnar på den erotiska ljudboken, Lust 2.0, och den är helt fantastisk. Fantastisk är inte ett perfekt ord för att beskriva en erotiks ljudbok, men det är svårt att beskriva den intensitet och törst som skapas när du lyssnar.

Erotiska ljudböcker har växt enormt, och alla tecken pekar på att den populariteten enbart kommer att fortsätta växa. Om du vill utforska din sexualitet och alla indra passioner så är erotiska ljudböcker ett mycket bra stället att börja på. Glöm inte hörlurarna hemma!

Vart kan man lyssna på Erotiska Ljudböcker?

Det absolut mest prisvärda och bästa alternativet är att börja lyssna i 14 dagar gratis hos Nextory. Fantastiskt utbud för erotiska ljudböcker, och en tjänst som kommer tillfredsställa all dina behov.  Klicka på länken nedan så tar vi dig till deras utbud av erotiska ljudböcker.

Om du mot förmodan känner att Nextory inte passar dig eller att du vill fortsätta lyssna gratis så tycker kan du lyssna vidare hos Storytel eller Bookbeat. Klicka så får du lyssna grattis i 14 dagar hos dem.

Vad gör Erotiska ljudböcker så populära?

Den delen runt erotiska böcker som många av de lojala lyssnarna gillar mest är att hur historierna spelar in i deras egna fantasier. Fantasier runt erotik som du de tidigare inte visste fanns inom sig, men också ett utvecklande av den inre passionen. Vad är min sexuella aptit och vad är det som kan ge mig absolut njutning? För många så har just erotiska ljudböcker gjort det möjligt att hitta den inre lusten. Lusten som inte hade blommat ut än, och som nu hittat en plats i ditt sinne.

Omslaget till ljudboken 50 shades of grey

Boken som förändrade liv

Käcka och oskuldsfulla Anastasia Steele går sista året på college när hon möter Christan Trevelyan Grey, en vansinnigt snygg, sexig och världsvan ung multimiljardär med dunkelt förflutet och mörka lustar. Hon har aldrig haft en pojkvän, han har aldrig älskat någon. Han har däremot haft sex, mycket sex.

Fler Recensioner kommer snart

Du kan alltid lyssna på en bra bok.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Erotiska Ljudböcker
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0