Vågat och Sensuellt

Väck dina inre passioner till liv

Erotiska Böcker

Du har säkert hört talas om 50 shades of grey, boken som har sålt i mer exemplar än jag kan ta upp. Populariteten som kom runt boken skapade en ny våg av erotiska böcker, och snabbt såg vi flera nya titlar på marknaden. Men även en större social acceptans av vad som är accepterat att läsa, alla ljusboksappar var med på den vågen och skapade en egen kategori för just erotiska ljudböcker. Utöver 50 shades of grey som är den mest populära serien så hittar du:

  • Förförd
  • Lust 2.0
  • Synda
  • Utvald

Alla har fått mycket bra betyg även om jag personligen inte har tagit mig tiden att lyssna på förförd eller lust 2.0 än. Det är dock mycket tydligt att ljust erotiska ljudböcker har växt enormt, och alla tecken pekar på att den populariteten enbart kommer att fortsätta växa. Om du vill utforska din sensualitet så är erotiska ljudböcker ett mycket bra stället att börja på. Det är inte de bästa ljudböckerna att lyssna på om du skulle glömma hörlurarna hemma.

Den delen runt erotiska böcker som många av de lojala lyssnarna gillar mest är att hur historierna spelar in i deras egna fantasier. Fantasier runt erotik som du de tidigare inte visste fanns inom sig, men också ett utvecklande av den inre passionen. Vad är min sexuella aptit och vad är det som kan få mig att njuta absolut mest, för många så har just erotiska ljudböcker gjort det möjligt att hitta den inre lusten. Lusten som inte hade blommat ut än, och som nu hittat en plats i ditt liv.

Omslaget till ljudboken 50 shades of grey

Boken som förändrade liv

Käcka och oskuldsfulla Anastasia Steele går sista året på college när hon möter Christan Trevelyan Grey, en vansinnigt snygg, sexig och världsvan ung multimiljardär med dunkelt förflutet och mörka lustar. Hon har aldrig haft en pojkvän, han har aldrig älskat någon. Han har däremot haft sex, mycket sex.

Fler Recensioner kommer snart

Du kan alltid lyssna på en bra bok.

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0