Vågat och Sensuellt

Väck dina inre passioner till liv

Erotiska Böcker

Du har säkert hört talas om 50 shades of grey, boken som har sålt i mer exemplar än jag kan ta upp. Populariteten som kom runt boken skapade en ny våg av erotiska böcker, och snabbt såg vi flera nya titlar på marknaden. Men även en större social acceptans av vad som är accepterat att läsa, alla ljusboksappar var med på den vågen och skapade en egen kategori för just erotiska ljudböcker. Utöver 50 shades of grey som är den mest populära serien så hittar du:

  • Förförd
  • Lust 2.0
  • Synda
  • Utvald

Alla har fått mycket bra betyg även om jag personligen inte har tagit mig möjligheten att lyssna på förförd eller lust 2.0 än. Det är dock mycket tydligt att ljust erotiska ljudböcker har växt enormt, och alla tecken pekar på att den populariteten enbart kommer att fortsätta växa. Om du vill utforska din sensualitet så är erotiska ljudböcker ett mycket bra stället att börja på.

Boken som förändrade liv

Käcka och oskuldsfulla Anastasia Steele går sista året på college när hon möter Christan Trevelyan Grey, en vansinnigt snygg, sexig och världsvan ung multimiljardär med dunkelt förflutet och mörka lustar. Hon har aldrig haft en pojkvän, han har aldrig älskat någon. Han har däremot haft sex, mycket sex.

Fler Recensioner kommer snart

Du kan alltid lyssna på en bra bok.

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0