Historierna som skapade personen

Motgångar och framgångar - och vad det ledde till.

Biografier

En biografi är en bok som beskriver en persons liv, oftast så är det berömda människors liv som blir till böcker. En ljudbok som är en biografi är speciellt bra för dig som vill lära dig mer om någon annas liv, vilka beslut dom fattade och varför. Biografier kan även hjälpa dig att bättre förstå vår historia, en hel del av böckerna handlar om människor som har haft stor inverkan på hur vi idag lever våra liv. Ett par exempel på personer du kan höra historier om är:

  • Elon Musk
  • Winston Churchill
  • Zlatan
  • Victor Frisk
  • Magdalena Graaf
  • Therese Lindgren

Elon Musk och Winston Churchill kan ses som personer som har påverkat världen, men det finns även inspirationskällor från dagens mest populära personer. De kanske inte har haft en inverkan på världen men har påverkar många nationellt. Viktor Frisk och Magdalena Graaf är två biografier som jag själv tycker var mycket intressanta även om dom personerna inte direkt har ändrat vart världen är på väg så har dom haft en stark inverkan på många i Sverige. Den inverkan Victor Frisk i sin biografi kan ha haft på unga män med ADHD skulle kunna göra så att någon om ett decennium eller två skapar något nytt som kan förändra världen. Det skulle inte vart möjligt om inte den bilden Victor skapade runt sjukdomen tack vare sin biografi blivit realitet.

Jag är Zlatan Ljudbok

Störst av alla atleter i Sverige

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär.

Lyssna och lär av andra.

Vägen till toppen är verken lätt eller rak!

lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0