Barnböcker

Aldrig för tidigt att börja älska böcker

– Barnböcker

Under kategorin barnböcker hittar du litteratur som är anpassat för barn, det är böcker som ska lyssnas på eller läsas av barn. Det kan vara perfekt innan barnen går och lägger sig, om mamma eller pappa har ont i halsen så kan just en ljudbok vara räddningen. Du får mycket variation av ljudböcker när det kommer till kategorin för barn, några favoriter är:

Det finns flera olika tillfällen då en ljudbok för barnen kan rädda situationen. Ett tillfälle som många känner igen sig i är bilresor, där kan en ljudbok rädda lugnet. Det är även perfekt för att barnen inte enbart ska spela spel på mobilen, utan istället lyssna på något lärorikt.

Den bästa tjänsten för att lyssna på barnljudböcker är Nextory. Hos dem hittar du det bästa och de mesta för dina barn. Hos Nextory får du även testa gratis i 14 dagar. Du kan läsa mer om Nextory om du klickar här.

Världens snällaste Björn!

Lille Skutt hör ett otäckt skratt, samtidigt som hans öron förvandlas till morötter. Skalman öppnar sitt trollexikon och läser om häxan Hia-Hia, som har ett förtrollande skratt. Bamse, Skalman och Lille Skutt går mot Trollskogen för att stoppa henne

Lyssna med barnen och dela upplevelsen med varandra.

Ett barnasinne har vi alla 🙂

Summary
Review Date
Reviewed Item
Barnböcker
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0