Nextory

Tre skäl till att börja lyssna nu!

- Det bästa och mest prisvärda alternativet.
- Obegränsad tillgång till Ljudböcker.
- Testa helt gratis i 14 dagar!

1. Öppna konto
Öppna ett personligt konto hos Nextory
2. Ladda ner appen
Hämta hem appen direkt till din telefon via App Store eller Google Play
3. Hitta en ljudbok
Hitta en bra ljudbok genom att söka på titel, författare eller genre
Martina

Lärare

En av dom bästa apparna jag testat. Tycker verkligen det finns så många bra böcker att lyssna på, en av mina favoriter är Ondskan. Ljudboken är faktiskt bättre än filmen 🙂

Om Nextory

Nextory är en digital ljudbokstjänst som erbjuder sina kunder ett massivt utbud av ljud och e-böcker. Tillgång till deras tjänst får du genom en fast månadsavgift, och Nextory har ett flertal olika alternativ för att ge dig ett pris som passar dig. Nextory brandade om 2013 och har växt kraftigt sedan dess, och har blivit en favoritapp i telefonen för många i Sverige. Även om Nextory inte är marknadsledande så är dem på god väg att bli det. Nextory tillåter även dig att testa deras tjänst helt gratis i 14 dagar.

Nextory är baserat i Kista i Stockholm och deras företagsvision är att erbjuda sina kunder de bästa ljud och e-böckerna på marknaden. De har hittills fångat många svenska öron tack vare sina prisvärda alternativ och trevliga support.

Nextory är inte störst på marknaden men det nyttjar dom till sin fördel genom att fokusera på sin produkt och sina kunder. Det fokuset har lett till att appen är mycket prisvärd men även simpel att använda. Nextory tror så mycket på sin tjänst att dom låter dig testa den helt gratis.

Nextory app

Appen som har utvecklats av Nextory är en av de bästa, den är simpel att använda och designen gör den enkel att navigera. De senaste uppdateringarna från Nextorys sida har varit mycket bra, och appen har verkligen utvecklats på ett positivt sätt. Sett till färg och snitt så är den skapad precis som hemsidan: blå, vit och simpel. Appen gör det enkelt för dig att navigera till olika kategorier för att ljudböcker som passar ditt humör, och om du är ute efter en specifik bok så kan du enkelt söka efter den. Något som är riktigt skönt med appen är dess funktionalitet som tillåter dig att justera:

 • Färger
 • Marginaler
 • Bokstavsstorlek
 • Ljusstyrka

Allt för att du ska kunna läsa oberoende av situationen du befinner dig i. Just de olika delarna som tillåter dig att ändra efter behag gör att appen är ideal för dom som inte ser perfekt, eller behöver ett visst ljus för att inte få ont i ögonen. Nextorys app tar i princip bort alla problem som du kan tänkas ha runt för lite text, och fel ljus samt alla andra problem som man kan tänka sig stöta på.

Super smidigt att ladda ner appen, och ännu smidigare att ladda ner böcker i offline läge. Vilket är helt perfekt för semestern när man inte har tillgång till mobildata. Själv lyckades jag ta mig i genom hela Hunger games triologin under en resa i USA. Just en triologi passar bra då du som max kan ladda ner tre böcker i taget.

Nextroy appläge
9Expert Score
Nextory

Det mest prisvärda alternativet.

Utbud
8
Kvalitet på app
9
Support
10
Prisvärdhet
10
PROS
 • Bäst och mest prisvärt alternativet
 • Stort Utbud
 • Smidig Support
CONS
 • Mindre utbud än konkurrenterna
 • Alternativ för fler användare
 • Appen är riktigt bra

Pris hos Nextory

En av många saker som skiljer Nextory från sina konkurrenter är att dom inte enbart har en prisnivå. Nextory har istället tagit fram ett flera olika prisalternativ. De olika prisalternativen är skapade för att passa olika livsstilar. Nextory har totalt tre olika abonnemang och dom har alla olika pris och olika utbud.

Silver, 139 kr/mån:

Nextorys silverabonnemang är det abonnemanget som är bäst, och är det billigaste priset på marknaden. Det har ett stort utbud för ljud och e-böcker, men man får inte tillgång till affärslitteratur samt alla nya titlar. Om du inte känner att du behöver lyssna på nya böcker den dagen dom kommer ut och samtidigt prioriterar priset så är silverabonnemanget för dig. Du som silverabonnent får tillgång till de nyare titlarna allt eftersom, med tanke på Nextorys pris så är det absolut ett bra val.

Efter att ha testa de olika tjänsterna för ljudböcker som finns i Sverige så valde vi att utse Nextorys Silverabonnemang till det som är mest prisvärt. Sett till pris, utbud och hur bra appen är så kändes det som ett solklart val.

Guld, 169 kr/mån:

Om du känner att nya heta titlar är viktigt för dig så är Nextorys guldabonnemang att mycket bra alternativ. Du kan då lyssna på alla nya böcker och alla titlar som hamnar på topplistan. Detta pris på Nextory är jämlikt med det du kommer att få hos Storytel. Det bästa är att testa Nextorys tjänst för att skapa dig en bild av hur appen funkar för dig, det är trots allt gratis i 14 dagar.

Familj, 199-279 kr/mån:

Nextory har ett familjeabonnemang och tanken och visionen bakom det abonnemanget är riktigt bra. I detta abonnemanget så har alla tillgång till alla titlar, och vem som helst i familjen kan lyssna när som helst. Man kan till och med lyssna på samma bok och sedan ha en familjediskussion vid middagsbordet. Priset är för två personer, men du kan utöka det till tre eller fyra personer om du vill. Priset för tre användare är 239 kr, priset för fyra personer är 279 kr.

Av de olika abonnemangen som Nextory erbjuder så är det silverabonnemanget för 139 kr som vi rekommenderar, de är absolut det mest prisvärda på marknaden.

Välj ljudbok i Nextorys app
Nextorys app i användarläge

Läs och lyssna var som helst, när som helst

Kategorier

Nextory har delat in sina ljud- och e-böcker i 15 kategorier som du kan använda för att filtrera och hitta den bok du söker.

Romaner

Språk

Spänning

Tonår

Lättläst

Erotiskt

Fakta

Barn

Fantasy

Harlequin

Biografier

Deckare

Utveckling

Ekonomi

Engelska

Kampanjkod hos Nextory

Inget krångel hos Nextory med att nyttja koder eller liknande, du får helt enkelt testa 14 dagar gratis när du blir nykund. Det är silverabonnemanget som du får testa på, och det ger dig en mycket bra möjlighet att utforska appens funktionalitet fullt ut. Klickar på länken så kommer du direkt till Nextorys sida där du snabbt och smidigt blir medlem.

Efter att dina 14 testdagar går ut så går det automatiskt över till ett abonnemang som du betalar för – vilket är Silverabonnemanget för 119 kronor/mån.

Avsluta Nextory

Att avsluta Nextory tar bara ett par minuter och är en ytterst smärtfri process utan onödigt krångel. Det enda du behöver göra för att säga upp ditt Nextory abonnemang är att logga in på ditt konto, antingen i webbläsare eller i appen och klicka på ”Avsluta abonnemang” knappen. Du får då även möjlighet att berätta varför du säger upp abonnemanget för att hjälpa dem förbättra sin tjänst men det är inget krav.

Efter du sagt upp tjänsten kan du lyssna på böcker fram tills nästa förnyelsedatum då ditt konto inaktiveras. Om du skulle vilja återuppta tjänsten igen är det bara att logga in på ditt konto och återaktivera det och dina böcker som du sparat i appen kommer finnas sparade så att du kan återuppta precis där du lämnade.

Nextory affärslitteratur

Om just affärslitteratur är viktigt för dig så är det bara att bli medlem hos Nextory på en gång. Nextory är nämligen den enda tjänsten som erbjuder affärslitteratur, och det finns många olika guldkorn bland de böckerna. Just säljböcker och egen utveckling inom olika affärsområden har blivit allt mer populärt de senaste åren. Det är guldabonnemanget som ger dig access till de titlarna, och det kostar 169 kr i månaden.

Nextory presentkort

Det spelar ingen roll när eller till vem, ett härligt ljudboksabonnemang passar alltid. Trevlig sommar läsning, en roman under semester eller en thriller i höstmörkret är allt tillgängligt för de som får presentkortet. Presentkorten från Nextory ger mottagaren Guldabonnemanget och kan köpas i tre olika varianter:

1 månad – 199 kronor

3 månader – 597 kronor

6 månader – 1 194 kronor

Simpelt att skriva ut eller skicka genom mejlen för att ge bort ett presentkort hos Nextory. Vi på lyssnaljudbok.se föreslår att skicka över mejl. Vi älskar även vanliga böcker men det är alltid bra att spara på träden. Nextorys presentkort hittar du på deras hemsida.

Summering

Allt som allt så är Nextory en mycket bra tjänst, och i våra öron så är det absolut den mest prisvärda tjänsten på marknaden. Du kan jämföra alla tjänsterna här. Nextory har valt att ha ett lägre pris än konkurrenterna, och vi anser att du bör nyttja det erbjudandet. Du kommer fortfarande att ha tillgång till oerhört mycket ljudböcker, och Nextory fyller kontinuerligt på med flera titlar. Du kommer aldrig ha problem med att hitta nästa ljudbok att lyssna på, men du kommer inte att kunna lyssna på de nyaset böckerna. Dock så tillåter Nextory dig att enkelt byta abonnemang när du vill och när det passar dig så om det kommer en ljudbok som du bara måste lyssna på direkt så kan du hos Nextory under en månad byta till ett guldabonnemang.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nextory
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
 • Total (0)
Compare
0