Jämför Ljudbokstjänst – Vilken är bäst?

Det är mycket som spelar in i vad olika personer tycker, och vad just dom gillar med en specifik tjänst. Efter att ha testat alla olika tjänsterna så anser vi på lyssnaljudbok att Nextory är bäst, Storytel har ett större utbud men kostar också mer. I och med de senate uppdateringarna av tjänsterna så har Nextory helt enkelt sprungit om Storytel. Om du inte behöver dom senaste nyheterna direkt så är Nextory det mest prisvärda alternativet. 139 kr jämfört med 169 kr, på ett år blir det 360 kr skillnad. Sen finns Bookbeat, inte lika billig som Nextory och lite mindre utbud än Storytel men forfarande en riktigt bra tjänst.

Vi tycker att det är viktigt med en rad olika saker och nedan finner ni en lista som kollar på de olika ljudboks tjänsterna mer i detalj. Den listan ger dig en en smidig överblick av alla ljudbokstjänster och vad som skiljer dem åt. Den jämför ljudbokstjänter helt enkelt. I våra öron så är Nextory bäst, och vi rekommenderar att du testar deras tjänst först. Om ni klickar in er på de specifika tjänsterna så kommer ni kunna läsa mer djupgående om varje enskild ljudbokstjänst. Men vi rekommenderar att ni nyttjar våra recensioner och jämför ljudbokstjänsterna för att se vilken av dom som kommer att passa ditt behov bäst.

Pris på Ljudbokstjänst

Om du tycker att pris är det viktigaste så ska du testa Nextory först, men om utbudet är viktigast så är det bästa alternativet Storytel. När det kommer till BookBeat så kommer du inte ha det största utbudet eller det bästa priset, men en tjänst som har stort utbud och aldrig strular. I och med BookBeats prissänkning från 169 kr till 149 kr så vi vill nästan påstå att dem har gått om Storytel. Men Nextory för 139 kr i månaden är forfarande de mest prisvärda alternativet.

139 KR

8 av 10

Bäst i test och mest Prisvärd!

Gratis att testa i 14 dagar

Stort Utbud

En användare

Ladda ner böcker i Offlineläge

Stilren och simpel app.

Bäst support, enkelt att säga upp.

Bäst i test

169 KR

9 av 10


Marknadsledare!

Gratis att testa i 14 dagar

Störst Utbud 

Fritt antal användare

Ladda ner böcker i Offlineläge

Enkel och smidig app.

Enkelt att säga upp!

149 KR

8 av 10

Bra på allt!

Gratis att testa i 14 dagar

Mycket stort utbud

En användare

Ladda ner böcker i Offlineläge

Smidig, snygg och snabb app.

Enkelt att säga upp!

Det må vara gratis att testa de olika tjänsterna, men för att få den bästa upplevelsen från början så är det viktigt att du väljer noggrant. Vår recensioner är objektiva så dom kommer hjälpa dig på vägen. En stor fördel är dock att du faktiskt kan testa alla tjänster helt gratis. Om ditt första val inte känns rätt så kan du byta till ett annat utan att det kostar dig något.

Betygskriterium

Vi på lyssnaljudbok.se har valt fyra kriterier för att betygsätta apparna när vi har jämfört dem med varandra.

Utbud: Hur mycket olika ljudböcker finns det, och hur många genrer sträcker de sig över. De fler ljud och e-böcker de högre poäng har vi gett tjänsten.

Kvalitet på appen: Hur bra är appen? Enkel att använda, smidig design, lättförståd. Alla de delarna spelar in i hela ljudboksupplevelsen och de delarna är vad vi har kollat på för detta kriterium.

Support: Hur snabba är företaget att hjälpa dig om det är problem med appen, och hur enkelt är det att avsluta abonnemanget? De delarna spelar in I detta kriterium för ljudbokstjänsterna.

Prisvärdhet: Vad kostar appen i relation till utbud och kvalitet, vad ger dig mest och bäst ljudböcker för pengarna?

Vilken tjänst ska du välja?

När det kommer till att jämföra en ljudboktjänst med en annan så är mycket som spelar in, vart är man när man lyssnar och vilket humör är man på. För att denna jämförelsen skulle bli så objektiv som möjligt så valde vi att testa ljudbokstjänsterna under flera månader. Det för att verkligen få en klar bild av vad dom har att erbjuda. Med det i åtanke så anser vi att du ska testa Nextory.

9Expert Score
Nextory

Det bästa och mest prisvärda alternativet.

Utbud
8
Kvalitet på app
9
Support
10
Prisvärdhet
10
PROS
 • Bäst och mest prisvärt alternativet
 • Stort Utbud
 • Smidig Support
CONS
 • Mindre utbud än konkurrenterna
 • Alternativ för fler användare
 • Appen är riktigt bra
9Expert Score
Storytel

Störst utbud på marknaden

Utbud
10
Kvalitet på app
8
Support
8
Prisvärdhet
8
PROS
 • Marknadsledande
 • Störst Utbud
 • Obegränsat med användare
CONS
 • Finns billigare alternativ
 • Appen har förbättringsmöjligheter
8Expert Score
BookBeat

Den nya utmanaren

Utbud
9
Kvalitet på app
9
Support
8
Prisvärdhet
8
PROS
 • Ny aktör som känns hungrig
 • Mycket Stort Utbud
 • Fantastiskt bra app
CONS
 • Finns billigare alternativ
 • Enbart en användare
lyssnaljudbok.se
Compare items
 • Total (0)
Compare
0