BookBeat

Tre skäl till att börja lyssna nu!

- Allt funkar riktigt bra
- Mycket stort utbud
- Du kan testa gratis i två veckor

1. Öppna konto
Öppna ett personligt konto hos BookBeat
2. Ladda ner appen
Hämta hem appen direkt till din telefon via App Store eller Google Play
3. Hitta en ljudbok
Hitta en bra ljudbok genom att söka på titel, författare eller genre

Gillar verkligen BookBeat, mycket jag kan lyssna på och även mycket barnbarnen kan lyssna på.

BookBeat

Nyaste av aktörerna på ljudboksmarknaden. Trots det så har BookBeat kommit långt om man ser till deras hemsida och övergripande användarvänlighet. BookBeat har gjort det simpelt, dom har ett abonnemang som ger dig som användare access till alla deras titlar. Du kan testa deras tjänst gratis i 14 dagar, klicka på länken så tar vi dig till deras sida. Man ska också veta att BookBeat i Juni 2018 sänkte sitt pris från 169 kr i månaden till 149 kr. Nu är det verkligen dags att testa, speciellt inför sommaren och alla sköna stunder under semestern. Ute på landet, eller på solstolen i Spanien skulle vara perfekt.

BookBeat känns som ett företag som förstod att det fanns potential på marknaden, och vill bli en del av det. Då BookBeat tillhör Bonniergruppen så fanns det redan mycket kunskap inom bolaget om just böcker och förlag. Den kunskapen har hjälp BookBeat att etablera sig på marknaden. Vår åsikt är att Bookbeat är värda att testa, dom har inget som står ut negativt. Det är en bra och solid ljudbokstjänst, och deras simpla design kommer garanterat att passa dig. Dom har inte störst utbud eller billigast pris, men du får ett bra pris och ett mycket stort utbud. Den simpla och lättanvända appen kommer att tilltala dig. Testa redan idag.

En ny utmanare på marknaden, med en grym tjänst.  

BookBeat har ett enormt utbud.

Användarvänligast App. 

Vad vi tycker om BookBeat

Vår åsikt är att du bör ge BookBeat en chans, och klickar du på länken så får du hela 14 dagar gratis. Det är inte bara vi på lyssnaljudbok.se som anser att tjänsten är bra, BookBeat fick även följande pris.

  • Internetworld utsåg BookBeat till en av Sveriges bästa digitala tjänster 2017.

Som Niclas Sandin BookBeats VD uttryckte sig ” Under den pågående lyssnarevolutionen ska BookBeat aldrig sluta vara nyfikna och låta den data som blir tillgänglig när konsumtionen blir digital leda oss på vägen. I en värld där tiotusentals böcker alltid finns en knapptryckning bort ska BookBeat vara bäst på att presentera rätt bok till rätt lyssnare.”

BookBeat böcker för alla smaker

Med BookBeat i mobilen kan du när som helst njuta av en bra bok.

BookBeat Abonnemang

Ett abonnemang hos BookBeat kostar 149 kr i månaden. För det så får du tillgång till precis allt. Det finns över 10 000 ljudböcker att lyssna på och dom sträcker sig över mer än 10 olika kategorier. BookBeat har valt att göra sin tjänst så simpel som möjligt, därav så finns det enbart ett abonnemang. Du behöver inte tänka på olika guldpaket eller liknande. Det är helt enkelt bara att testa gratis och sedan börja betala 149 kr i månaden för att fortsätta. Inget förändras när din gratisperiod är över, du kommer fortfarande ha tillgång till precis allt som du använt under gratisperioden.

BookeBeat har även i Juni 2018 adderat ett familjeabonnemang där man kan addera flera lyssnare för enbart 49 kr i månaden. Den prissänkningen gör hela tjänsten mer attraktiv. Även om just familjeabonnemanget inte är det mest prisvärda på marknaden så är sänkningen av priset ett tydligt tecken på att BookBeat planerar stordåd på den svenska ljudboksmarknaden i framtiden.

Avsluta Abonnemang

Om det visar sig att du inte gillar tjänsten så är det enkelt att avsluta. Just enkelhet att avsluta olika abonnemang är ju inte något man tror att företag ska ha. Men det är mycket enkelt att säga upp sitt abonnemang hos BookBeat om man inte är nöjd. Dom hjälper även till med olika frågor som du kan tänkas ha runt appen och olika böcker. I grund och botten så är det just delen runt att avsluta sitt abonnemang som folk kan oroa sig för. Men när det kommer till BookBeat så är det inte något du behöver tänka på, dom gör det enkelt för dig.

BookBeat Presentkort

Bookbeat erbjuder även fler olika presentkorts alternativ om du känner att du vill ge bort ljudboks upplevelsen till en någon du känner. Just presentkort hos BookBeat brukar fungera bra till vänner som gillar böcker. Du har tre alternativ att välja mellan.

Standard presentkortet på en månad hos BookBeat kostar 149 kr. Du kan välja ett presentkort på tre månader och det kommer då kosta 429 kr. Värdet är 447 så du sparar 58 kr på att köpa ett presentkort som täcker tre månader. Du kan även köpa ett presentkort för sex månader, och det kostar 799 kr. Det är värt 894 kr vilket innebär att du hos BookBeat sparar hela 95 kr när du köper ett presentkort på sex månader. Det du borde göra om du köper att presentkort till en vän är att även inkludera flera ljudbokstips. Ett val som aldrig är fel är Harry Potter, du kan läsa vad vi tycker om de ljudböcker här.

BookBeat Rabattkod

Du behöver inte tänka på någon rabattkod när det kommer till BookBeat. Klicka på någon av knapparna här på sidan så kommer du direkt till BookBeat’s hemsida. Där kan du börja lyssna på ljudböcker direkt. Det är helt gratis att lyssna de första två veckorna, och det ska ge dig tillräckligt med tid för att testa tjänsten ordentligt. Personligen så tycket jag att den är supersmidig, och oerhört lätt att använda. Bookbeat har gjort en mycket bra jobb när dom skapade tjänsten, du bör ge dom en chans. Klicka på kappen nedan för att börja lyssna redan nu.

BookBeats Utbud

En ny aktör på ljudboksmarknaden, men i och med att BookBeat är en del av bonniergruppen så har dom ett riktigt bra utbud. Du hittar en stor variation när det kommer till kategorier, och de kategorierna har fler ljudböcker än du någonsin kommer kunna lyssna klart på.

Du hittar flera nya titlar men även gamla klassiker. BookBeat har lyckat med att skapa variation av de olika böckerna som finns tillgängliga. Oberoende av just din smak så kommer du med mycket stor sannolikhet att hitta ett flertal böcker som faller dig i smaken. Det finns över 10 000 olika böcker hos BookBeat. Även om jag inte har haft möjligheten att lyssna igenom allt så har känslan varit att det är kvalitet över kvantitet. Vilket med ett så pass stort utbud som BookBeat har faktiskt är imponerande. Det ger oss alla möjligheten att hitta en ljudbok hos BookBeat som passar.

BookBeat App

I min åsikt så har BookBeat en app som är i toppklass, utvecklarna har definitivt gjort ett bra arbete med just appen. Oerhört smidig, och snabbheten är något man märker av. När det kommer till just appar så är inte snabbhet något man generellt lägger märke till, men i just fallet med BookBeat så blev det genas märkbart. Nu när det kommer till just ljudböcker så är inte just snabbhet något som känns direkt viktigt, men det är värt att nämna.

Helheten och användarvänligheten är snabbt och smidig. BookBeat har verkligen lyckats med att skapa en app som har nästintill perfekt funktionalitet. Det och ett mycket stort utbud gör BookBeat till en bra kandidat för att just du ska börja lyssna. En annan del som är ett stort plus är att du alltid kan se vilket betyg olika böcker har fått för att kunna skapa dig en uppfattning om hur bra den är. Jag håller personligen inte med om alla betyg, men alla har rätt till sin åsikt. Du har ju trots allt 14 dagar att testa tjänsten gratis för att se om den är för dig, och då kan även du vara med och betygsätta olika böcker.

En ny utmanare på marknaden, med en grym tjänst.  

BookBeat har ett enormt utbud.

Användarvänligast App. 

Summary
Review Date
Reviewed Item
BookBeat
Author Rating
51star1star1star1star1star
lyssnaljudbok.se
Compare items
  • Total (0)
Compare
0